MANTRA verwachting

Rank: #79

MANTRA (OM) koers

$1,28 prijs (2,37%)

MANTRA omrekenen (MANTRA to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.060.466.691$36.454.9862,37%831.324.626888.888.888

MANTRA prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 1,01% 1,99% +20,55% +87,25% +5.397,93%
USD 1,06% 2,37% +20,79% +89,91% +5.233,10%
ETH 0,39% 1,86% +10,23% +94,70% +2.899,60%
Sinds All time high MANTRA Type
Onbekend$1,38infrastructure

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze MANTRA kopen of niet? Is MANTRA een goede investering? En wat is de MANTRA verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de MANTRA toekomst en de MANTRA lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De MANTRA koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een MANTRA prognose en MANTRA analyse maken.

MANTRA ook wel bekend als OM heeft op dit moment een koers van $1,28. Inmiddels staat de coin op positie 79 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste MANTRA koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van MANTRA, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat MANTRA al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de MANTRA koersverwachting, historische en actuele cijfers over de MANTRA prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je MANTRA kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond MANTRA. Op basis van deze informatie kan je zelf een MANTRA koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van MANTRA zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in MANTRA gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

MANTRA in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over MANTRA:

  • Huidige prijs: $1,28
  • All time high: $1,38
  • All time low: $0,02
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij MANTRA.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm MANTRA relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over MANTRA en de MANTRA koers verwachting.

MANTRA koers details

MANTRA prijs$1,28Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang79All time high koers$1,38
Circulerend aanbod831.324.626All time low koers$0,02
Totaal aanbod888.888.888Prijs tegenover all time highdaling van 6,83%
Maximaal aanbod888.888.888Prijsverandering 1 jaarstijging van 5.233,10%
Marktkapitaal$1.060.466.691Prijsverandering 30 dagenstijging van 89,91%

MANTRA koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische MANTRA koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de MANTRA koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van MANTRA.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,15 $0,62 $0,05 $16,9 mln $8,2 mln 109,2 mln 105%
2021 $0,23 $0,86 $0,05 $30,9 mln $17,3 mln 142,0 mln 164%

MANTRA kopen in 2024 - OM koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor MANTRA is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de MANTRA prijs en de koers van MANTRA valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige MANTRA voorspelling maken en bepalen of je MANTRA gaat kopen of niet.

MANTRA verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een MANTRA koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de OM verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je MANTRA wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De MANTRA verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de OM crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over MANTRA om een betere inschatting te maken van de toekomst van MANTRA. Als de MANTRA crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de MANTRA prijs

Vandaag OM kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag MANTRA zou moeten kopen of niet? En of MANTRA een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van MANTRA. Kijk wel eerst naar de trend van de MANTRA koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de MANTRA koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar MANTRA kopen?

Of je MANTRA nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast MANTRA nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om MANTRA te kopen en verkopen.

Vragen over MANTRA

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over MANTRA.

Overweeg je om MANTRA te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over MANTRA. Dit kan je een goed beeld idee geven of MANTRA gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je MANTRA kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat MANTRA op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de MANTRA verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de MANTRA koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van MANTRA.

Wil je vandaag MANTRA kopen, kijk dan eerst even naar het MANTRA nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van MANTRA, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je MANTRA kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de MANTRA verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder MANTRA een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: