Osmosis verwachting

Rank: #98

Osmosis (OSMO) koers

$1,57 prijs (1,83%)

Osmosis omrekenen (Osmosis to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$993.496.339$47.196.6551,83%633.386.517999.979.298

Osmosis prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 1,18% 1,55% +1,64% 6,00% +61,06%
USD 1,13% 1,83% +1,49% 6,30% +64,59%
ETH 1,19% 0,60% 9,82% 34,31% 21,01%
Sinds All time high Osmosis Type
Onbekend$11,25osmosis ecosystem

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Osmosis kopen of niet? Is Osmosis een goede investering? En wat is de Osmosis verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Osmosis toekomst en de Osmosis lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Osmosis koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Osmosis prognose en Osmosis analyse maken.

Osmosis ook wel bekend als OSMO heeft op dit moment een koers van $1,57. Inmiddels staat de coin op positie 98 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Osmosis koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Osmosis, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Osmosis al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Osmosis koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Osmosis prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Osmosis kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Osmosis. Op basis van deze informatie kan je zelf een Osmosis koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Osmosis zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Osmosis gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Osmosis in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Osmosis:

  • Huidige prijs: $1,57
  • All time high: $11,25
  • All time low: $0,22
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Osmosis.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Osmosis relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Osmosis en de Osmosis koers verwachting.

Osmosis koers details

Osmosis prijs$1,57Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang98All time high koers$11,25
Circulerend aanbod633.386.517All time low koers$0,22
Totaal aanbod999.979.298Prijs tegenover all time highdaling van 86,08%
Maximaal aanbod1.000.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 64,59%
Marktkapitaal$993.496.339Prijsverandering 30 dagendaling van 6,30%

Osmosis koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Osmosis koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Osmosis koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Osmosis.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2022 $1,59 $7,00 $0,68 $0 $0 0 122%
2023 $0,66 $2,41 $0,22 $0 $0 0 79%

Osmosis kopen in 2024 - OSMO koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Osmosis is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Osmosis prijs en de koers van Osmosis valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Osmosis voorspelling maken en bepalen of je Osmosis gaat kopen of niet.

Osmosis verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Osmosis koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de OSMO verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Osmosis wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Osmosis verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de OSMO crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Osmosis om een betere inschatting te maken van de toekomst van Osmosis. Als de Osmosis crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Osmosis prijs

Vandaag OSMO kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Osmosis zou moeten kopen of niet? En of Osmosis een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Osmosis. Kijk wel eerst naar de trend van de Osmosis koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Osmosis koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Osmosis kopen?

Of je Osmosis nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Osmosis nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Osmosis te kopen en verkopen.

Vragen over Osmosis

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Osmosis.

Overweeg je om Osmosis te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Osmosis. Dit kan je een goed beeld idee geven of Osmosis gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Osmosis kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Osmosis op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Osmosis verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Osmosis koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Osmosis.

Wil je vandaag Osmosis kopen, kijk dan eerst even naar het Osmosis nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Osmosis, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Osmosis kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Osmosis verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Osmosis een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: