The Graph verwachting

Rank: #44

The Graph (GRT) koers

$0,32 prijs (+5,10%)

The Graph omrekenen (The Graph to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.998.612.709$109.874.797+5,10%9.483.524.13010.788.004.319

The Graph prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,06% +4,96% +6,44% +28,47% +153,74%
USD 0,06% +5,10% +7,43% +30,80% +154,88%
ETH +0,18% 0,04% +1,30% +26,18% +49,97%
Sinds All time high The Graph Type
Onbekend$2,84depin

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze The Graph kopen of niet? Is The Graph een goede investering? En wat is de The Graph verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de The Graph toekomst en de The Graph lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De The Graph koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een The Graph prognose en The Graph analyse maken.

The Graph ook wel bekend als GRT heeft op dit moment een koers van $0,32. Inmiddels staat de coin op positie 44 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste The Graph koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van The Graph, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat The Graph al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de The Graph koersverwachting, historische en actuele cijfers over de The Graph prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je The Graph kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond The Graph. Op basis van deze informatie kan je zelf een The Graph koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van The Graph zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in The Graph gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je The Graph kopen? Ga naar Bitvavo

The Graph in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over The Graph:

  • Huidige prijs: $0,32
  • All time high: $2,84
  • All time low: $0,05
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij The Graph.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm The Graph relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over The Graph en de The Graph koers verwachting.

The Graph koers details

The Graph prijs$0,32Marktkapitaal dominantie0,12%
Markt cap rang44All time high koers$2,84
Circulerend aanbod9.483.524.130All time low koers$0,05
Totaal aanbod10.788.004.319Prijs tegenover all time highdaling van 88,87%
Maximaal aanbod10.788.004.319Prijsverandering 1 jaarstijging van 154,88%
Marktkapitaal$2.998.612.709Prijsverandering 30 dagenstijging van 30,80%

The Graph koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische The Graph koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de The Graph koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van The Graph.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $0,94 $2,18 $0,43 $0 $0 0 135%
2022 $0,22 $0,73 $0,05 $0 $0 0 128%
2023 $0,12 $0,23 $0,06 $0 $0 0 95%

The Graph kopen in 2024 - GRT koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor The Graph is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de The Graph prijs en de koers van The Graph valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige The Graph voorspelling maken en bepalen of je The Graph gaat kopen of niet.

The Graph verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een The Graph koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de GRT verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je The Graph wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De The Graph verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de GRT crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over The Graph om een betere inschatting te maken van de toekomst van The Graph. Als de The Graph crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de The Graph prijs

Vandaag GRT kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag The Graph zou moeten kopen of niet? En of The Graph een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van The Graph. Kijk wel eerst naar de trend van de The Graph koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de The Graph koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar The Graph kopen?

Of je The Graph nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast The Graph nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om The Graph te kopen en verkopen.

Vragen over The Graph

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over The Graph.

Overweeg je om The Graph te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over The Graph. Dit kan je een goed beeld idee geven of The Graph gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je The Graph kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat The Graph op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de The Graph verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de The Graph koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van The Graph.

Wil je vandaag The Graph kopen, kijk dan eerst even naar het The Graph nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van The Graph, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je The Graph kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de The Graph verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder The Graph een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: