The Graph verwachting

Rank: #47

The Graph (GRT) koers

$0,17 prijs (1,35%)

The Graph omrekenen (The Graph to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.591.156.487$74.667.8691,35%9.322.892.89910.788.004.319

The Graph prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,39% 1,35% +16,78% +29,72% +128,72%
USD +1,39% 1,35% +15,57% +30,98% +133,75%
ETH +1,09% 0,80% +6,19% +16,36% +26,98%
Sinds All time high The Graph Type
Onbekend$2,84harmony ecosystem

The Graph ook wel bekend als GRT heeft op dit moment een koers van $0,17. Inmiddels staat de coin op positie 47 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste The Graph koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van The Graph, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat The Graph al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de The Graph koersverwachting, historische en actuele cijfers over de The Graph prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je The Graph kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond The Graph. Op basis van deze informatie kan je zelf een The Graph koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van The Graph zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in The Graph gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

The Graph in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over The Graph:

  • Huidige prijs: $0,17
  • All time high: $2,84
  • All time low: $0,05
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij The Graph.

The Graph koers details

The Graph prijs$0,17Marktkapitaal dominantie0,09%
Markt cap rang47All time high koers$2,84
Circulerend aanbod9.322.892.899All time low koers$0,05
Totaal aanbod10.788.004.319Prijs tegenover all time highdaling van 93,99%
Maximaal aanbod10.788.004.319Prijsverandering 1 jaarstijging van 133,75%
Marktkapitaal$1.591.156.487Prijsverandering 30 dagenstijging van 30,98%

The Graph koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische The Graph koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de The Graph koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van The Graph.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $1,03 $2,18 $0,43 $291,5 mln $218,1 mln 377,8 mln 114%

The Graph verwachting – De laatste The Graph koersverwachting

 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van The Graph ($0,17) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan The Graph (The Graph) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De The Graph toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $0,17 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Koersverwachting The Graph korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 30,98% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 133,75% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van The Graph?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van The Graph (GRT).

Koersverwachting The Graph lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van The Graph kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van The Graph op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken.

Aan de hand van de gegevens die we hebben van The Graph is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

The Graph | Een aantal feiten op een rij

The Graph staat bekend met de afkorting GRT. De totale supply zal 10.788.004.319 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van GRT neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $1.591.156.487.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 228,01% gestegen.

De ontwikkelingen van The Graph – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele The Graph  (GRT) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van The Graph. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/thegraph

Vragen over The Graph

Op dit moment zijn er 9.322.892.899 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van The Graph gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van The Graph kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de The Graph koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen The Graph koersverwachting opstellen.

 

Je kan The Graph kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die The Graph kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat The Graph waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan The Graph en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat The Graph waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: