Kijk naar enkele van de onverwachte toepassingen van bitcoins die misschien buiten uw kennis liggen

Bitcoins is een van de meest productieve crypto’s gebleken, wat een buitengewone prestatie is voor elke crypto. Als u nog niet in deze crypto hebt geïnvesteerd, hebt u een van de beste digitale munten gemist. Niemand gaf genoeg aandacht aan bitcoins toen het publiekelijk werd gelanceerd, maar de crypto maakte een enorme revolutie door. Dit leidt tot een uitbreiding van het aantal gebruiksmogelijkheden van bitcoins, wat zeer bevredigend is. Als u een idee wilt krijgen over de voordelen van deze crypto, dan zullen de onderstaande punten u een duidelijk beeld geven.

Reizen met bitcoins

Het is een van de beste toepassingen die men kan hebben van hun waardevolle bitcoins en maakte het een volledig waardig type van digitale valuta. Als u een goed bedrag hebt geïnvesteerd, bezoek dan bitcoin prime, dan kunt u overschakelen op bitcoins voor het doen van betalingen. Het is omdat bitcoins wereldwijde erkenning hebben bereikt als betrouwbare cryptocurrencies.

Bijna elk reisbureau en hotel hebben het beschouwd als een primaire bron van inkomsten op hun platform, dat is een goede zaak. U zult het vreemd vinden, maar het heeft het gemak van een groot aantal mensen verhoogd. De gebruikers die deze ervaring hebben meegemaakt door hun hele reis met bitcoins te financieren, beweerden dat hun last van het beheren en hanteren van contant geld tot nul was gereduceerd, wat meer pit gaf aan hun algehele reiservaring.

Betalen voor online winkelen

Winkelen is een van de essentiële activiteiten in het leven van elke persoon. Uit de rapporten blijkt dat sommige mensen een aanzienlijk deel van hun inkomen besteden aan het winkelen bij hun favoriete merken. Uw winkelervaring kan veel beter worden als u gaat winkelen en de betaling doet met bitcoins. Ja, het is mogelijk in dit tijdperk na het enorme succes van de bitcoins heeft de toonaangevende winkels gedwongen om bitcoins aan te kondigen als de wijze van betaling acceptatie.

U zult verbaasd zijn te weten dat betalen met bitcoins op een winkelsite veel gemakkelijker is omdat men geen bankgegevens hoeft te onthouden. Ze hoeven alleen maar naar het Bitcoins-uitwisselingsplatform te gaan dat hen naar de betalingsgateway zal brengen. Mensen hebben beweerd dat ze ook een aantal speciale aanbiedingen konden krijgen die hun winkelervaring veel beter maakten naar het volgende niveau.

Plan een lange termijn investering

Als u bereid bent om een goede hoeveelheid inkomsten uit de bitcoins te maken, dan is dit het beste wat u op dit moment kunt doen. Zoals u weet is bitcoin op dit moment een kostbaar bezit, het rendement dat deze digitale munt u kan bieden is onmogelijk te verwachten van een andere crypto. U moet beginnen met het investeren van een deel van uw zuurverdiende geld in bitcoins voor een lange tijd.

Zonder zijn aanbod te verkopen na het opmerken van zijn volatiliteit en zelfs het houden ervan op dat moment, zult u in staat zijn om een perfect bedrag aan inkomsten te maken aan het einde. Veel van de mensen zijn niet met een soort van idee over dit gebruik dat is de reden waarom ze hebben geen idee over het voordeel. Als u ook bereid bent om ergens te investeren, geloof me, er is geen betere optie dan het kiezen van bitcoins.

Gokken

Gokken is een andere beste element dat kan worden overwogen door u als u bereid bent om gebruik te maken van bitcoins regelmatig. Dit komt omdat sommige van de toonaangevende goksites onlangs hebben aangekondigd bitcoins te accepteren. Als u ooit aan het gokken bent geweest, dan zou u zeker op de hoogte zijn van het feit dat men een pot-limiet moet betalen wanneer hij aan het gokken wil deelnemen.

Elke keer moet een gokker zijn betalingsgegevens en andere informatie invoeren, wat echt veel tijd en moeite kost. Maar men kan dit eenvoudig voorkomen door te beginnen met het maken van betalingen via de bitcoins, aangezien bitcoin-betalingen op een systematische manier kunnen worden gedaan zonder kans op mislukking of vastlopen. Zelfs gokkers hebben een paar bonussen gekregen die totaal onverwacht voor hen waren. Als u een regelmatige gokker bent, mis dan geen kans om bitcoins te gebruiken om in gokken te stappen.

13 reacties

 1. Zelfs de afstammelingen van de Khaz … ehh … “joden” beginnen Het Licht te zien.

  Kun je nagaan.

  “We concluderen dat de vaccins van Pfizer tijdens de 5 weken durende vaccinatieperiode ongeveer 40 keer zoveel mensen bij de ouderen hebben gedood als de ziekte zelf heeft gedood, en ongeveer 260 keer zoveel mensen als de ziekte bij de jongsten heeft gedood. Wij houden vol dat dit is om een groen paspoort te creëren, dat niet langer dan 6 maanden geldig is, en om de verkoop van Pfizer te stimuleren”

  https://www.frontnieuws.com/gibraltar-ijsland-taiwan-en-israel-schetsen-een-somber-beeld-voor-de-gevaccineerden/

 2. Nice try, goodbye !

  https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-carlo-maria-vigano-roept-gelovigen-op-zich-te-verenigen-in-een-wereldwijde-antiglobalistische-alliantie-om-de-mensheid-te-bevrijden-van-het-totalitaire-regime/

  Tegen het (koshere) Grootkapitaal dat de àllereerste Centrale Bank ooit in 1609 in Amsterdam stichtte (en de tweede in Engeland 80 jaar later/ Amerika 304 jaar), begint de mensheid (na 4 eeuwen van een Volmaakt Machtsmonopolie) inmiddels nog minder dan “geen ene hol” meer. Vergeet ’t maar !

  Politici, (technologie-!)bedrijven, rechters, onderwijs, media, alle minister(ie)s, enz : 100% in hun zak, heel simpel.

  Het is gewoon over en uit.

  Ieder voor zich, en Niemand voor ons allen.

  Want God hadden we al lang bij het grofvuil gezet.

  De “vrucht” (opzettelijk of onwetend) van onze collaboratie met “De Zwarte Kracht”.

  Vandaar.

 3. Nog even een interessant artikeltje van Henry Makow (spreek uit “Makov”).

  https://www.henrymakow.com/2021/11/-young-global-leaders-wef-pupp.html?_ga=2.219120281.1284958020.1637368386-1910331186.1478731599

  Kijk, als hij nou niet met hand en tand (in andere artikels) het bestaan van “bepaalde kamertjes uit WO-2” had volgehouden, had ik gezegd dat er nog Khazaartjes bestaan die ècht bereid zijn de Objectieve Waarheid te verkondigen.

  NIET dus.

  Business As Usual / “Ons dekt ons” 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: