Axie Infinity verwachting

Rank: #88

Axie Infinity (AXS) koers

$7,34 prijs (+0,59%)

Axie Infinity omrekenen (Axie Infinity to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.063.446.575$37.650.261+0,59%144.719.111270.000.000

Axie Infinity prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,32% +0,75% 4,49% +3,04% +5,55%
USD +1,31% +0,59% 3,76% +5,19% +5,55%
ETH 0,58% +0,27% 2,91% +7,74% 36,49%
Sinds All time high Axie Infinity Type
Onbekend$164,90binance launchpad

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Axie Infinity kopen of niet? Is Axie Infinity een goede investering? En wat is de Axie Infinity verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Axie Infinity toekomst en de Axie Infinity lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Axie Infinity koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Axie Infinity prognose en Axie Infinity analyse maken.

Axie Infinity ook wel bekend als AXS heeft op dit moment een koers van $7,34. Inmiddels staat de coin op positie 88 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Axie Infinity koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Axie Infinity, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Axie Infinity al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Axie Infinity koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Axie Infinity prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Axie Infinity kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Axie Infinity. Op basis van deze informatie kan je zelf een Axie Infinity koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Axie Infinity zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Axie Infinity gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Axie Infinity kopen? Ga naar Bitvavo

Axie Infinity in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Axie Infinity:

  • Huidige prijs: $7,34
  • All time high: $164,90
  • All time low: $0,12
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Axie Infinity.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Axie Infinity relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Axie Infinity en de Axie Infinity koers verwachting.

Axie Infinity koers details

Axie Infinity prijs$7,34Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang88All time high koers$164,90
Circulerend aanbod144.719.111All time low koers$0,12
Totaal aanbod270.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 95,54%
Maximaal aanbod270.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 5,55%
Marktkapitaal$1.063.446.575Prijsverandering 30 dagenstijging van 5,19%

Axie Infinity koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Axie Infinity koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Axie Infinity koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Axie Infinity.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,59 $0,84 $0,41 $0 $0 0 54%
2021 $46,15 $165,05 $0,42 $0 $0 0 189%
2022 $28,01 $97,74 $5,82 $0 $0 0 121%
2023 $6,96 $13,72 $4,08 $0 $0 0 81%

Axie Infinity kopen in 2024 - AXS koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Axie Infinity is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Axie Infinity prijs en de koers van Axie Infinity valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Axie Infinity voorspelling maken en bepalen of je Axie Infinity gaat kopen of niet.

Axie Infinity verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Axie Infinity koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de AXS verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Axie Infinity wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Axie Infinity verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de AXS crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Axie Infinity om een betere inschatting te maken van de toekomst van Axie Infinity. Als de Axie Infinity crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Axie Infinity prijs

Vandaag AXS kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Axie Infinity zou moeten kopen of niet? En of Axie Infinity een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Axie Infinity. Kijk wel eerst naar de trend van de Axie Infinity koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Axie Infinity koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Axie Infinity kopen?

Of je Axie Infinity nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Axie Infinity nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Axie Infinity te kopen en verkopen.

Vragen over Axie Infinity

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Axie Infinity.

Overweeg je om Axie Infinity te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Axie Infinity. Dit kan je een goed beeld idee geven of Axie Infinity gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Axie Infinity kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Axie Infinity op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Axie Infinity verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Axie Infinity koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Axie Infinity.

Wil je vandaag Axie Infinity kopen, kijk dan eerst even naar het Axie Infinity nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Axie Infinity, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Axie Infinity kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Axie Infinity verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Axie Infinity een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: