Bitcoin Era

Bitcoin Era is de meest populaire crypto tradingbot, en dat is niet voor niets. Want het laat zover erg succesvolle resultaten zien voor duizenden gebruikers. Het handelen in cryptocurrencies is niet zo eenvoudig, veel verliezen door dit zelf te doen. Het laten doen is daarom voor 99% een betere optie dan zelf dit proberen. Want verliezen kan ook erg snel als je niet goed opleest of niet weet hoe je gebruik moet maken van een crypto exchange.

Tegenwoordig zijn er meer crypto trading bots, maar Bitcoin Era bewijst zich nog altijd één van de beste te zijn dankzij hun succesvolle trading strategieën. Zij doen het vaak beter dan het marktgemiddelde. In dit artikel zullen we daarom wat meer vertellen over Bitcoin Era, de ervaringen met Bitcoin Era en geven we eerlijke review.

Wat doet Bitcoin Era? Een uitleg

Bitcoin Era is een automatische tradingbot dat handelt voor jou. Je kan op deze website een account aanmaken en storten. De bot is voor iedereen toegankelijk en voor velen een interessante keuze. Op dit moment handelt de bot in verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Hoe gaat het in zijn werking? Review

Het eerste wat van belang is om te melden is, is dat het traden volledig automatisch gaat. Dus nadat je een account hebt aangemaakt en gestort hebt, hoef je zelf niet te traden. Dat doet de Bitcoin Era bot volledig voor jou, waardoor je achterover kan leunen. De bot wordt aangedreven door een algoritme dat probeert de beste keuzes te maken in de markt, om betere winsten te boeken dan de markt zelf. Zelf hiermee bezig gaan, zou al snel uren per dag in beslag nemen en tevens is er kennis nodig van technische analyses onder andere.

De voordelen van het gebruiken van Bitcoin Era

Dat het traden met een bot als Bitcoin Era verschillende voordelen heeft spreekt voor zichzelf eigenlijk, maar wij lichten het graag toe. Ten eerste heeft de bot een succespercentage van 88% wat extreem hoog is. Veel investeerders en beleggers zijn er daarom erg positief over, de Bitcoin Era ervaringen zijn daarom in het algemeen erg goed.

De interface van Bitcoin Era is ook erg gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen voor de beginner wat het erg makkelijk maakt. Wat je ook kan doen is eerst starten met een demo-account, hier kan je dan zelf oefenen met een aantal instellingen als je zelf wilt om te kijken of het winst genereert voor jou. Dit is uiteraard geheel kosteloos, je kan hiermee aanvoelen hoe het werkt, echte winsten maak je hier uiteraard niet mee gezien het om een demo account gaat.

Hoe aanmelden? De 3 stappenbitcoin era review

Stap 1

Registreren an aanmelden is gelukkig vrij eenvoudig, wij zullen het daarom hier toelichten. Het kost slechts enkele minuten van je tijd. Je registreert een account op deze website, nadat dit gedaan is moet je een aantal gegevens invullen zoals je naam en e-mail adres om het account compleet te maken.

Stap 2

De tweede stap is het storten van geld, dit gaat gelukkig ook erg eenvoudig via dit platform. Je hebt verschillende betalingsmethodes zoals een debitcard/creditcard, maar ook andere betaalmethodes als Skrill, Neteller, Webmoney maar ook gewoon bankoverschrijving. Er is een minimumbedrag dat gestort moet worden om te kunnen beginnen, deze staat op dit moment op € 250.

Stap 3

Nadat de storting gedaan is en het bij Bitcoin Era binnen is, kan er gestart worden! Nu bieden zij twee opties aan, volledig automatisch laten traden voor jou, of zelf gebruik maken van hun software. Indien je geen kennis hebt van traden, is de beste optie waarschijnlijk om hun het te laten doen omdat zij een algoritme hebben ontwikkeld. Ook kan je zelf bepaalde instellingen vaststellen waardoor je meer controle hebt, maar uiteindelijk laat je het trade algoritme te werk gaan welke goede trades voor jou moet uitvoeren.

Review van Bitcoin Era in 2020

De meesten zijn erg positief over Bitcoin Era en wij zijn er ook door verrast. De crypto bot werkt in ieder geval erg fijn en het registratieproces is erg simpel, dus dat maakt het erg toegankelijk voor elke beginner om hier gebruik van te maken. Zijn er ook mensen die geen geld hebben verdiend met Bitcoin Era? Die zijn er ook zeker, mensen hebben nog altijd de mogelijkheid om bepaalde instellingen zelf in te stellen wat soms kan leiden dat mensen geen winst maken. Er is dus geen garantie om winst te maken, wel maken erg veel winst met deze bot van Bitcoinera. Sommigen noemen het ook een scam, maar dit kan niet gezegd worden omdat veel mensen toch geld maken met deze bot.

De Bitcoin Era ervaringen

Er zijn veel ervaringen van mensen gezien het platform duizenden gebruikers heeft. Is Bitcoin Era daarom betrouwbaar? Dat kan wel gezegd worden. Veel hebben er een leuk extra rendement mee kunnen boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: