Bitget Token verwachting

Rank: #62

Bitget Token (BGB) koers

$1,13 prijs (+3,75%)

Bitget Token omrekenen (Bitget Token to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.583.851.145$30.299.803+3,75%1.400.001.0002.000.000.000

Bitget Token prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,52% +4,00% +8,31% 2,60% +150,69%
USD +0,36% +3,75% +8,53% 0,88% +143,56%
ETH 0,23% +3,01% 0,48% 3,02% +32,48%
Sinds All time high Bitget Token Type
Onbekend$1,48dragonfly capital portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Bitget Token kopen of niet? Is Bitget Token een goede investering? En wat is de Bitget Token verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Bitget Token toekomst en de Bitget Token lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Bitget Token koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Bitget Token prognose en Bitget Token analyse maken.

Bitget Token ook wel bekend als BGB heeft op dit moment een koers van $1,13. Inmiddels staat de coin op positie 62 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Bitget Token koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Bitget Token, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Crypto.com

Een leuk feitje, wist je dat Bitget Token al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Bitget Token koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitget Token prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Bitget Token kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Bitget Token. Op basis van deze informatie kan je zelf een Bitget Token koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Bitget Token zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Bitget Token gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Bitget Token kopen? Ga naar Crypto.com

Bitget Token in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Bitget Token:

  • Huidige prijs: $1,13
  • All time high: $1,48
  • All time low: $0,01
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Bitget Token.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Bitget Token relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Bitget Token en de Bitget Token koers verwachting.

Bitget Token koers details

Bitget Token prijs$1,13Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang62All time high koers$1,48
Circulerend aanbod1.400.001.000All time low koers$0,01
Totaal aanbod2.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 23,61%
Maximaal aanbod2.000.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 143,56%
Marktkapitaal$1.583.851.145Prijsverandering 30 dagendaling van 0,88%

Bitget Token koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Bitget Token koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Bitget Token koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Bitget Token.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2022 $0,17 $0,24 $0,10 $0 $0 0 61%
2023 $0,43 $0,70 $0,18 $0 $0 0 58%

Bitget Token kopen in 2024 - BGB koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Bitget Token is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Bitget Token prijs en de koers van Bitget Token valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Bitget Token voorspelling maken en bepalen of je Bitget Token gaat kopen of niet.

Bitget Token verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Bitget Token koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de BGB verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Bitget Token wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Bitget Token verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de BGB crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Bitget Token om een betere inschatting te maken van de toekomst van Bitget Token. Als de Bitget Token crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Bitget Token prijs

Vandaag BGB kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Bitget Token zou moeten kopen of niet? En of Bitget Token een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Bitget Token. Kijk wel eerst naar de trend van de Bitget Token koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Bitget Token koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Bitget Token kopen?

Of je Bitget Token nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Bitget Token nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Bitget Token te kopen en verkopen.

Vragen over Bitget Token

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Bitget Token.

Overweeg je om Bitget Token te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Bitget Token. Dit kan je een goed beeld idee geven of Bitget Token gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Bitget Token kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Bitget Token op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Bitget Token verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Bitget Token koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Bitget Token.

Wil je vandaag Bitget Token kopen, kijk dan eerst even naar het Bitget Token nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Bitget Token, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Bitget Token kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Bitget Token verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Bitget Token een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: