Stacks koers verwachting

Stacks verwachting

Rank: #53

Stacks (STX) koers

$0,48 prijs (2,62%)

Stacks omrekenen (Stacks to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$681.402.824$13.365.2782,62%1.406.910.1801.818.000.000

Stacks prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,17% 2,90% +5,30% +3,35% +36,48%
USD 0,15% 2,62% +5,11% +1,81% +46,56%
ETH +0,12% 1,43% +3,34% +4,61% +20,98%
Sinds All time high Stacks Type
Onbekend$3,39infrastructure

Stacks ook wel bekend als STX heeft op dit moment een koers van $0,48. Inmiddels staat de coin op positie 53 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Stacks koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Stacks, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Stacks al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Stacks koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Stacks prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Stacks kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Stacks. Op basis van deze informatie kan je zelf een Stacks koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Stacks zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Stacks gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Stacks in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Stacks:

  • Huidige prijs: $0,48
  • All time high: $3,39
  • All time low: $0,05
  • Datum ICO: 2017-11-01T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,120

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Stacks.

Stacks Statistieken

Stacks prijs$0,48Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang53All time high koers$3,39
Circulerend aanbod1.406.910.180All time low koers$0,05
Totaal aanbod1.818.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 85,68%
Maximaal aanbod1.818.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 46,56%
Marktkapitaal$681.402.824Prijsverandering 30 dagenstijging van 1,81%

Stacks koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Stacks koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Stacks koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Stacks.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Stacks verwachting – De laatste Stacks koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Stacks ($0,48) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Stacks (Stacks) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Stacks toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $0,48 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Stacks korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 1,81% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 46,56% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Stacks?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Stacks (STX).

Koersverwachting Stacks lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Stacks kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Stacks op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Stacks is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Stacks | Een aantal feiten op een rij

Stacks staat bekend met de afkorting STX. De totale supply zal 1.818.000.000 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van STX neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $681.402.824.

Sinds de start van het project op 2017-11-01T00:00:00.000Z is de coin al stijging van 964,67% gestegen.

De ontwikkelingen van Stacks – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Stacks  (STX) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Stacks. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com 

Veelgestelde vragen over Stacks

Op dit moment zijn er 1.406.910.180 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Stacks gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Stacks kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Stacks koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Stacks koersverwachting opstellen.

 

Je kan Stacks kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Stacks kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Stacks waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Stacks en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Stacks waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: