MultiversX koers verwachting

MultiversX verwachting

Rank: #49

MultiversX (EGLD) koers

$34,72 prijs (1,14%)

MultiversX omrekenen (MultiversX to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$886.472.384$10.499.8741,14%25.537.09025.542.242

MultiversX prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,21% 0,83% 7,74% 6,41% 45,00%
USD 0,21% 1,14% 7,43% 8,41% 44,33%
ETH 0,26% 0,28% 3,98% 8,21% 45,54%
Sinds All time high MultiversX Type
Onbekend$545,64protocol

MultiversX ook wel bekend als EGLD heeft op dit moment een koers van $34,72. Inmiddels staat de coin op positie 49 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste MultiversX koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van MultiversX, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat MultiversX al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de MultiversX koersverwachting, historische en actuele cijfers over de MultiversX prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je MultiversX kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond MultiversX. Op basis van deze informatie kan je zelf een MultiversX koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van MultiversX zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in MultiversX gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

MultiversX in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over MultiversX:

  • Huidige prijs: $34,72
  • All time high: $545,64
  • All time low: $6,51
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij MultiversX.

MultiversX Statistieken

MultiversX prijs$34,72Marktkapitaal dominantie0,08%
Markt cap rang49All time high koers$545,64
Circulerend aanbod25.537.090All time low koers$6,51
Totaal aanbod25.542.242Prijs tegenover all time highdaling van 93,62%
Maximaal aanbod31.415.926Prijsverandering 1 jaardaling van 44,33%
Marktkapitaal$886.472.384Prijsverandering 30 dagendaling van 8,41%

MultiversX koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische MultiversX koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de MultiversX koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van MultiversX.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

MultiversX verwachting – De laatste MultiversX koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van MultiversX ($34,72) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan MultiversX (MultiversX) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De MultiversX toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $34,72 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting MultiversX korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 8,41% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 44,33% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van MultiversX?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van MultiversX (EGLD).

Koersverwachting MultiversX lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van MultiversX kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van MultiversX op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van MultiversX is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

MultiversX | Een aantal feiten op een rij

MultiversX staat bekend met de afkorting EGLD. De totale supply zal 25.542.242 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van EGLD neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $886.472.384.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 434,76% gestegen.

De ontwikkelingen van MultiversX – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele MultiversX  (EGLD) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van MultiversX. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/elrondnetwork/ 

Veelgestelde vragen over MultiversX

Op dit moment zijn er 25.537.090 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van MultiversX gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van MultiversX kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de MultiversX koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen MultiversX koersverwachting opstellen.

 

Je kan MultiversX kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die MultiversX kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat MultiversX waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan MultiversX en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat MultiversX waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: