Fetch.ai verwachting

Rank: #50

Fetch.ai (FET) koers

$2,11 prijs (3,80%)

Fetch.ai omrekenen (Fetch.ai to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.170.898.614$727.282.6933,80%1.043.462.8051.152.997.575

Fetch.ai prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,96% 3,92% 20,40% 21,42% +483,03%
USD +2,96% 3,80% 21,70% 23,02% +462,77%
ETH +1,34% +2,85% 13,47% 7,55% +288,35%
Sinds All time high Fetch.ai Type
2019-02-25$3,45binance launchpad

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Fetch.ai kopen of niet? Is Fetch.ai een goede investering? En wat is de Fetch.ai verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Fetch.ai toekomst en de Fetch.ai lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Fetch.ai koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Fetch.ai prognose en Fetch.ai analyse maken.

Fetch.ai ook wel bekend als FET heeft op dit moment een koers van $2,11. Inmiddels staat de coin op positie 50 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Fetch.ai koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Fetch.ai, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Coinbase

Een leuk feitje, wist je dat Fetch.ai al sinds 2019-02-25 bestaat? Ontdek hier meer over de Fetch.ai koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Fetch.ai prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Fetch.ai kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Fetch.ai. Op basis van deze informatie kan je zelf een Fetch.ai koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Fetch.ai zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Fetch.ai gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Fetch.ai kopen? Ga naar Coinbase

Fetch.ai in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Fetch.ai:

  • Huidige prijs: $2,11
  • All time high: $3,45
  • All time low: $0,008
  • Datum ICO: 2018-09-30T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,087

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Fetch.ai.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Fetch.ai relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Fetch.ai en de Fetch.ai koers verwachting.

Fetch.ai koers details

Fetch.ai prijs$2,11Marktkapitaal dominantie0,09%
Markt cap rang50All time high koers$3,45
Circulerend aanbod1.043.462.805All time low koers$0,008
Totaal aanbod1.152.997.575Prijs tegenover all time highdaling van 39,85%
Maximaal aanbod1.152.997.575Prijsverandering 1 jaarstijging van 462,77%
Marktkapitaal$2.170.898.614Prijsverandering 30 dagendaling van 23,02%

Fetch.ai koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Fetch.ai koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Fetch.ai koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Fetch.ai.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Fetch.ai kopen in 2024 - FET koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Fetch.ai is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Fetch.ai prijs en de koers van Fetch.ai valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Fetch.ai voorspelling maken en bepalen of je Fetch.ai gaat kopen of niet.

Fetch.ai verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Fetch.ai koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de FET verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Fetch.ai wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Fetch.ai verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de FET crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Fetch.ai om een betere inschatting te maken van de toekomst van Fetch.ai. Als de Fetch.ai crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Fetch.ai prijs

Vandaag FET kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Fetch.ai zou moeten kopen of niet? En of Fetch.ai een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Fetch.ai. Kijk wel eerst naar de trend van de Fetch.ai koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Fetch.ai koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Fetch.ai kopen?

Of je Fetch.ai nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Fetch.ai nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Fetch.ai te kopen en verkopen.

Vragen over Fetch.ai

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Fetch.ai.

Overweeg je om Fetch.ai te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Fetch.ai. Dit kan je een goed beeld idee geven of Fetch.ai gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Fetch.ai kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Fetch.ai op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Fetch.ai verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Fetch.ai koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Fetch.ai.

Wil je vandaag Fetch.ai kopen, kijk dan eerst even naar het Fetch.ai nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Fetch.ai, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Fetch.ai kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Fetch.ai verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Fetch.ai een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: