Artificial Superintelligence Alliance verwachting

Rank: #33

Artificial Superintelligence Alliance (FET) koers

$1,19 prijs (+3,03%)

Artificial Superintelligence Alliance omrekenen (Artificial Superintelligence Alliance to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.989.611.989$109.280.505+3,03%2.521.012.3712.630.547.141

Artificial Superintelligence Alliance prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,27% +3,36% +1,29% 19,35% +430,94%
USD +0,27% +3,03% +2,02% 17,98% +414,78%
ETH 0,16% +1,77% 5,00% 12,79% +207,64%
Sinds All time high Artificial Superintelligence Alliance Type
2019-02-25$3,45artificial intelligence (ai)

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Artificial Superintelligence Alliance kopen of niet? Is Artificial Superintelligence Alliance een goede investering? En wat is de Artificial Superintelligence Alliance verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Artificial Superintelligence Alliance toekomst en de Artificial Superintelligence Alliance lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Artificial Superintelligence Alliance koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Artificial Superintelligence Alliance prognose en Artificial Superintelligence Alliance analyse maken.

Artificial Superintelligence Alliance ook wel bekend als FET heeft op dit moment een koers van $1,19. Inmiddels staat de coin op positie 33 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Artificial Superintelligence Alliance koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Artificial Superintelligence Alliance, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Artificial Superintelligence Alliance al sinds 2019-02-25 bestaat? Ontdek hier meer over de Artificial Superintelligence Alliance koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Artificial Superintelligence Alliance prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Artificial Superintelligence Alliance kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Artificial Superintelligence Alliance. Op basis van deze informatie kan je zelf een Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Artificial Superintelligence Alliance zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Artificial Superintelligence Alliance gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Artificial Superintelligence Alliance kopen? Ga naar Bitvavo

Artificial Superintelligence Alliance in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Artificial Superintelligence Alliance:

  • Huidige prijs: $1,19
  • All time high: $3,45
  • All time low: $0,008
  • Datum ICO: 2018-09-30T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,087

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Artificial Superintelligence Alliance.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Artificial Superintelligence Alliance relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Artificial Superintelligence Alliance en de Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting.

Artificial Superintelligence Alliance koers details

Artificial Superintelligence Alliance prijs$1,19Marktkapitaal dominantie0,13%
Markt cap rang33All time high koers$3,45
Circulerend aanbod2.521.012.371All time low koers$0,008
Totaal aanbod2.630.547.141Prijs tegenover all time highdaling van 65,66%
Maximaal aanbod2.630.547.141Prijsverandering 1 jaarstijging van 414,78%
Marktkapitaal$2.989.611.989Prijsverandering 30 dagendaling van 17,98%

Artificial Superintelligence Alliance koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Artificial Superintelligence Alliance koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Artificial Superintelligence Alliance koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Artificial Superintelligence Alliance.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Artificial Superintelligence Alliance kopen in 2024 - FET koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Artificial Superintelligence Alliance is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Artificial Superintelligence Alliance prijs en de koers van Artificial Superintelligence Alliance valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Artificial Superintelligence Alliance voorspelling maken en bepalen of je Artificial Superintelligence Alliance gaat kopen of niet.

Artificial Superintelligence Alliance verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de FET verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Artificial Superintelligence Alliance wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Artificial Superintelligence Alliance verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de FET crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Artificial Superintelligence Alliance om een betere inschatting te maken van de toekomst van Artificial Superintelligence Alliance. Als de Artificial Superintelligence Alliance crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Artificial Superintelligence Alliance prijs

Vandaag FET kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Artificial Superintelligence Alliance zou moeten kopen of niet? En of Artificial Superintelligence Alliance een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Artificial Superintelligence Alliance. Kijk wel eerst naar de trend van de Artificial Superintelligence Alliance koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Artificial Superintelligence Alliance koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Artificial Superintelligence Alliance kopen?

Of je Artificial Superintelligence Alliance nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Artificial Superintelligence Alliance nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Artificial Superintelligence Alliance te kopen en verkopen.

Vragen over Artificial Superintelligence Alliance

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Artificial Superintelligence Alliance.

Overweeg je om Artificial Superintelligence Alliance te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Artificial Superintelligence Alliance. Dit kan je een goed beeld idee geven of Artificial Superintelligence Alliance gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Artificial Superintelligence Alliance kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Artificial Superintelligence Alliance op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Artificial Superintelligence Alliance verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Artificial Superintelligence Alliance koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Artificial Superintelligence Alliance.

Wil je vandaag Artificial Superintelligence Alliance kopen, kijk dan eerst even naar het Artificial Superintelligence Alliance nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Artificial Superintelligence Alliance, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Artificial Superintelligence Alliance kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Artificial Superintelligence Alliance verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Artificial Superintelligence Alliance een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: