Marinade staked SOL verwachting

Rank: #105

Marinade staked SOL (MSOL) koers

$164,39 prijs (+1,09%)

Marinade staked SOL omrekenen (Marinade staked SOL to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$871.209.071$26.223.932+1,09%5.290.1175.290.117

Marinade staked SOL prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 2,14% +1,48% 21,45% 25,61% +537,28%
USD 2,21% +1,09% 23,04% 27,39% +510,14%
ETH 0,74% +0,14% 9,17% 14,19% +314,55%
Sinds All time high Marinade staked SOL Type
Onbekend$261,93decentralized finance (defi)

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Marinade staked SOL kopen of niet? Is Marinade staked SOL een goede investering? En wat is de Marinade staked SOL verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Marinade staked SOL toekomst en de Marinade staked SOL lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Marinade staked SOL koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Marinade staked SOL prognose en Marinade staked SOL analyse maken.

Marinade staked SOL ook wel bekend als MSOL heeft op dit moment een koers van $164,39. Inmiddels staat de coin op positie 105 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Marinade staked SOL koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Marinade staked SOL, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Kraken

Een leuk feitje, wist je dat Marinade staked SOL al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Marinade staked SOL koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Marinade staked SOL prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Marinade staked SOL kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Marinade staked SOL. Op basis van deze informatie kan je zelf een Marinade staked SOL koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Marinade staked SOL zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Marinade staked SOL gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Marinade staked SOL kopen? Ga naar Kraken

Marinade staked SOL in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Marinade staked SOL:

  • Huidige prijs: $164,39
  • All time high: $261,93
  • All time low: $8,93
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Marinade staked SOL.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Marinade staked SOL relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Marinade staked SOL en de Marinade staked SOL koers verwachting.

Marinade staked SOL koers details

Marinade staked SOL prijs$164,39Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang105All time high koers$261,93
Circulerend aanbod5.290.117All time low koers$8,93
Totaal aanbod5.290.117Prijs tegenover all time highdaling van 37,24%
Maximaal aanbod5.290.117Prijsverandering 1 jaarstijging van 510,14%
Marktkapitaal$871.209.071Prijsverandering 30 dagendaling van 27,39%

Marinade staked SOL koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Marinade staked SOL koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Marinade staked SOL koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Marinade staked SOL.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Marinade staked SOL kopen in 2024 - MSOL koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Marinade staked SOL is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Marinade staked SOL prijs en de koers van Marinade staked SOL valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Marinade staked SOL voorspelling maken en bepalen of je Marinade staked SOL gaat kopen of niet.

Marinade staked SOL verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Marinade staked SOL koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de MSOL verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Marinade staked SOL wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Marinade staked SOL verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de MSOL crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Marinade staked SOL om een betere inschatting te maken van de toekomst van Marinade staked SOL. Als de Marinade staked SOL crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Marinade staked SOL prijs

Vandaag MSOL kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Marinade staked SOL zou moeten kopen of niet? En of Marinade staked SOL een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Marinade staked SOL. Kijk wel eerst naar de trend van de Marinade staked SOL koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Marinade staked SOL koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Marinade staked SOL kopen?

Of je Marinade staked SOL nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Marinade staked SOL nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Marinade staked SOL te kopen en verkopen.

Vragen over Marinade staked SOL

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Marinade staked SOL.

Overweeg je om Marinade staked SOL te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Marinade staked SOL. Dit kan je een goed beeld idee geven of Marinade staked SOL gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Marinade staked SOL kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Marinade staked SOL op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Marinade staked SOL verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Marinade staked SOL koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Marinade staked SOL.

Wil je vandaag Marinade staked SOL kopen, kijk dan eerst even naar het Marinade staked SOL nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Marinade staked SOL, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Marinade staked SOL kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Marinade staked SOL verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Marinade staked SOL een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: