The Sandbox verwachting

Rank: #86

The Sandbox (SAND) koers

$0,60 prijs (3,35%)

The Sandbox omrekenen (The Sandbox to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.344.532.576$105.029.7543,35%2.251.731.9263.000.000.000

The Sandbox prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,86% 4,01% 12,72% 13,17% 2,71%
USD +0,85% 3,35% 12,56% 13,24% 3,09%
ETH +0,33% 3,08% 6,63% 2,17% 46,87%
Sinds All time high The Sandbox Type
Onbekend$8,40simulation games

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze The Sandbox kopen of niet? Is The Sandbox een goede investering? En wat is de The Sandbox verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de The Sandbox toekomst en de The Sandbox lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De The Sandbox koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een The Sandbox prognose en The Sandbox analyse maken.

The Sandbox ook wel bekend als SAND heeft op dit moment een koers van $0,60. Inmiddels staat de coin op positie 86 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste The Sandbox koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van The Sandbox, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Coinbase

Een leuk feitje, wist je dat The Sandbox al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de The Sandbox koersverwachting, historische en actuele cijfers over de The Sandbox prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je The Sandbox kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond The Sandbox. Op basis van deze informatie kan je zelf een The Sandbox koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van The Sandbox zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in The Sandbox gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je The Sandbox kopen? Ga naar Coinbase

The Sandbox in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over The Sandbox:

  • Huidige prijs: $0,60
  • All time high: $8,40
  • All time low: $0,03
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij The Sandbox.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm The Sandbox relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over The Sandbox en de The Sandbox koers verwachting.

The Sandbox koers details

The Sandbox prijs$0,60Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang86All time high koers$8,40
Circulerend aanbod2.251.731.926All time low koers$0,03
Totaal aanbod3.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 92,88%
Maximaal aanbod3.000.000.000Prijsverandering 1 jaardaling van 3,09%
Marktkapitaal$1.344.532.576Prijsverandering 30 dagendaling van 13,24%

The Sandbox koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische The Sandbox koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de The Sandbox koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van The Sandbox.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,04 $0,08 $0,03 $0 $0 0 88%
2021 $1,21 $8,34 $0,03 $0 $0 0 198%
2022 $1,82 $5,98 $0,38 $0 $0 0 112%
2023 $0,49 $0,94 $0,28 $0 $0 0 78%

The Sandbox kopen in 2024 - SAND koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor The Sandbox is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de The Sandbox prijs en de koers van The Sandbox valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige The Sandbox voorspelling maken en bepalen of je The Sandbox gaat kopen of niet.

The Sandbox verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een The Sandbox koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de SAND verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je The Sandbox wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De The Sandbox verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de SAND crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over The Sandbox om een betere inschatting te maken van de toekomst van The Sandbox. Als de The Sandbox crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de The Sandbox prijs

Vandaag SAND kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag The Sandbox zou moeten kopen of niet? En of The Sandbox een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van The Sandbox. Kijk wel eerst naar de trend van de The Sandbox koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de The Sandbox koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar The Sandbox kopen?

Of je The Sandbox nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast The Sandbox nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om The Sandbox te kopen en verkopen.

Vragen over The Sandbox

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over The Sandbox.

Overweeg je om The Sandbox te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over The Sandbox. Dit kan je een goed beeld idee geven of The Sandbox gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je The Sandbox kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat The Sandbox op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de The Sandbox verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de The Sandbox koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van The Sandbox.

Wil je vandaag The Sandbox kopen, kijk dan eerst even naar het The Sandbox nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van The Sandbox, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je The Sandbox kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de The Sandbox verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder The Sandbox een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: