Tokenize Xchange verwachting

Rank: #91

Tokenize Xchange (TKX) koers

$10,05 prijs (+1,70%)

Tokenize Xchange omrekenen (Tokenize Xchange to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$803.675.593$4.502.456+1,70%79.996.000100.000.000

Tokenize Xchange prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,47% +1,71% +4,46% 16,00% +63,55%
USD +0,47% +1,70% +5,24% 14,56% +58,96%
ETH 0,08% 0,73% 0,55% 6,80% 0,19%
Sinds All time high Tokenize Xchange Type
Onbekend$22,30exchange-based tokens

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Tokenize Xchange kopen of niet? Is Tokenize Xchange een goede investering? En wat is de Tokenize Xchange verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Tokenize Xchange toekomst en de Tokenize Xchange lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Tokenize Xchange koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Tokenize Xchange prognose en Tokenize Xchange analyse maken.

Tokenize Xchange ook wel bekend als TKX heeft op dit moment een koers van $10,05. Inmiddels staat de coin op positie 91 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Tokenize Xchange koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Tokenize Xchange, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Crypto.com

Een leuk feitje, wist je dat Tokenize Xchange al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Tokenize Xchange koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Tokenize Xchange prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Tokenize Xchange kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Tokenize Xchange. Op basis van deze informatie kan je zelf een Tokenize Xchange koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Tokenize Xchange zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Tokenize Xchange gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Tokenize Xchange kopen? Ga naar Crypto.com

Tokenize Xchange in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Tokenize Xchange:

  • Huidige prijs: $10,05
  • All time high: $22,30
  • All time low: $0,11
  • Datum ICO: 2018-09-24T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,291

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Tokenize Xchange.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Tokenize Xchange relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Tokenize Xchange en de Tokenize Xchange koers verwachting.

Tokenize Xchange koers details

Tokenize Xchange prijs$10,05Marktkapitaal dominantie0,03%
Markt cap rang91All time high koers$22,30
Circulerend aanbod79.996.000All time low koers$0,11
Totaal aanbod100.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 55,18%
Maximaal aanbod100.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 58,96%
Marktkapitaal$803.675.593Prijsverandering 30 dagendaling van 14,56%

Tokenize Xchange koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Tokenize Xchange koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Tokenize Xchange koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Tokenize Xchange.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $1,29 $2,02 $0,70 $0 $0 0 60%
2021 $5,95 $12,86 $1,72 $0 $0 0 106%
2022 $7,37 $22,43 $2,92 $0 $0 0 103%
2023 $6,39 $12,96 $4,68 $0 $0 0 52%

Tokenize Xchange kopen in 2024 - TKX koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Tokenize Xchange is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Tokenize Xchange prijs en de koers van Tokenize Xchange valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Tokenize Xchange voorspelling maken en bepalen of je Tokenize Xchange gaat kopen of niet.

Tokenize Xchange verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Tokenize Xchange koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de TKX verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Tokenize Xchange wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Tokenize Xchange verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de TKX crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Tokenize Xchange om een betere inschatting te maken van de toekomst van Tokenize Xchange. Als de Tokenize Xchange crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Tokenize Xchange prijs

Vandaag TKX kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Tokenize Xchange zou moeten kopen of niet? En of Tokenize Xchange een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Tokenize Xchange. Kijk wel eerst naar de trend van de Tokenize Xchange koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Tokenize Xchange koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Tokenize Xchange kopen?

Of je Tokenize Xchange nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Tokenize Xchange nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Tokenize Xchange te kopen en verkopen.

Vragen over Tokenize Xchange

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Tokenize Xchange.

Overweeg je om Tokenize Xchange te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Tokenize Xchange. Dit kan je een goed beeld idee geven of Tokenize Xchange gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Tokenize Xchange kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Tokenize Xchange op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Tokenize Xchange verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Tokenize Xchange koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Tokenize Xchange.

Wil je vandaag Tokenize Xchange kopen, kijk dan eerst even naar het Tokenize Xchange nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Tokenize Xchange, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Tokenize Xchange kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Tokenize Xchange verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Tokenize Xchange een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: