WhiteBIT Coin verwachting

Rank: #65

WhiteBIT Coin (WBT) koers

$9,55 prijs (+0,14%)

WhiteBIT Coin omrekenen (WhiteBIT Coin to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.376.340.889$3.832.576+0,14%144.118.517349.506.338

WhiteBIT Coin prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,05% 0,14% +2,11% 2,85% +78,25%
USD 0,05% +0,14% +2,88% 1,59% +74,29%
ETH 0,06% 2,22% 1,99% +9,15% +3,73%
Sinds All time high WhiteBIT Coin Type
Onbekend$14,64exchange-based tokens

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze WhiteBIT Coin kopen of niet? Is WhiteBIT Coin een goede investering? En wat is de WhiteBIT Coin verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de WhiteBIT Coin toekomst en de WhiteBIT Coin lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De WhiteBIT Coin koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een WhiteBIT Coin prognose en WhiteBIT Coin analyse maken.

WhiteBIT Coin ook wel bekend als WBT heeft op dit moment een koers van $9,55. Inmiddels staat de coin op positie 65 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste WhiteBIT Coin koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van WhiteBIT Coin, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Crypto.com

Een leuk feitje, wist je dat WhiteBIT Coin al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de WhiteBIT Coin koersverwachting, historische en actuele cijfers over de WhiteBIT Coin prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je WhiteBIT Coin kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond WhiteBIT Coin. Op basis van deze informatie kan je zelf een WhiteBIT Coin koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van WhiteBIT Coin zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in WhiteBIT Coin gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je WhiteBIT Coin kopen? Ga naar Crypto.com

WhiteBIT Coin in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over WhiteBIT Coin:

  • Huidige prijs: $9,55
  • All time high: $14,64
  • All time low: $3,06
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij WhiteBIT Coin.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm WhiteBIT Coin relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over WhiteBIT Coin en de WhiteBIT Coin koers verwachting.

WhiteBIT Coin koers details

WhiteBIT Coin prijs$9,55Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang65All time high koers$14,64
Circulerend aanbod144.118.517All time low koers$3,06
Totaal aanbod349.506.338Prijs tegenover all time highdaling van 34,79%
Maximaal aanbod400.000.000Prijsverandering 1 jaarstijging van 74,29%
Marktkapitaal$1.376.340.889Prijsverandering 30 dagendaling van 1,59%

WhiteBIT Coin koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische WhiteBIT Coin koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de WhiteBIT Coin koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van WhiteBIT Coin.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

WhiteBIT Coin kopen in 2024 - WBT koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor WhiteBIT Coin is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de WhiteBIT Coin prijs en de koers van WhiteBIT Coin valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige WhiteBIT Coin voorspelling maken en bepalen of je WhiteBIT Coin gaat kopen of niet.

WhiteBIT Coin verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een WhiteBIT Coin koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de WBT verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je WhiteBIT Coin wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De WhiteBIT Coin verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de WBT crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over WhiteBIT Coin om een betere inschatting te maken van de toekomst van WhiteBIT Coin. Als de WhiteBIT Coin crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de WhiteBIT Coin prijs

Vandaag WBT kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag WhiteBIT Coin zou moeten kopen of niet? En of WhiteBIT Coin een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van WhiteBIT Coin. Kijk wel eerst naar de trend van de WhiteBIT Coin koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de WhiteBIT Coin koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar WhiteBIT Coin kopen?

Of je WhiteBIT Coin nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast WhiteBIT Coin nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om WhiteBIT Coin te kopen en verkopen.

Vragen over WhiteBIT Coin

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over WhiteBIT Coin.

Overweeg je om WhiteBIT Coin te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over WhiteBIT Coin. Dit kan je een goed beeld idee geven of WhiteBIT Coin gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je WhiteBIT Coin kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat WhiteBIT Coin op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de WhiteBIT Coin verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de WhiteBIT Coin koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van WhiteBIT Coin.

Wil je vandaag WhiteBIT Coin kopen, kijk dan eerst even naar het WhiteBIT Coin nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van WhiteBIT Coin, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je WhiteBIT Coin kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de WhiteBIT Coin verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder WhiteBIT Coin een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: