Akash Network verwachting

Rank: #73

Akash Network (AKT) koers

$5,85 prijs (+8,12%)

Akash Network omrekenen (Akash Network to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.369.836.899$107.655.636+8,12%234.090.487236.986.582

Akash Network prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,05% +8,20% +14,02% +60,81% +2.190,19%
USD +1,96% +8,12% +14,96% +64,59% +2.189,75%
ETH +1,78% +10,02% +17,08% +69,68% +1.318,71%
Sinds All time high Akash Network Type
Onbekend$8,07depin

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Akash Network kopen of niet? Is Akash Network een goede investering? En wat is de Akash Network verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Akash Network toekomst en de Akash Network lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Akash Network koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Akash Network prognose en Akash Network analyse maken.

Akash Network ook wel bekend als AKT heeft op dit moment een koers van $5,85. Inmiddels staat de coin op positie 73 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Akash Network koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Akash Network, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Crypto.com

Een leuk feitje, wist je dat Akash Network al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Akash Network koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Akash Network prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Akash Network kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Akash Network. Op basis van deze informatie kan je zelf een Akash Network koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Akash Network zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Akash Network gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Akash Network kopen? Ga naar Crypto.com

Akash Network in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Akash Network:

  • Huidige prijs: $5,85
  • All time high: $8,07
  • All time low: $0,16
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Akash Network.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Akash Network relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Akash Network en de Akash Network koers verwachting.

Akash Network koers details

Akash Network prijs$5,85Marktkapitaal dominantie0,05%
Markt cap rang73All time high koers$8,07
Circulerend aanbod234.090.487All time low koers$0,16
Totaal aanbod236.986.582Prijs tegenover all time highdaling van 28,90%
Maximaal aanbod388.539.008Prijsverandering 1 jaarstijging van 2.189,75%
Marktkapitaal$1.369.836.899Prijsverandering 30 dagenstijging van 64,59%

Akash Network koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Akash Network koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Akash Network koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Akash Network.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,78 $0,96 $0,63 $0 $0 0 37%
2021 $3,44 $8,07 $0,72 $0 $0 0 148%
2022 $0,70 $2,87 $0,16 $0 $0 0 112%
2023 $0,77 $2,57 $0,19 $0 $0 0 123%

Akash Network kopen in 2024 - AKT koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Akash Network is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Akash Network prijs en de koers van Akash Network valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Akash Network voorspelling maken en bepalen of je Akash Network gaat kopen of niet.

Akash Network verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Akash Network koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de AKT verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Akash Network wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Akash Network verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de AKT crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Akash Network om een betere inschatting te maken van de toekomst van Akash Network. Als de Akash Network crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Akash Network prijs

Vandaag AKT kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Akash Network zou moeten kopen of niet? En of Akash Network een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Akash Network. Kijk wel eerst naar de trend van de Akash Network koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Akash Network koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Akash Network kopen?

Of je Akash Network nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Akash Network nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Akash Network te kopen en verkopen.

Vragen over Akash Network

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Akash Network.

Overweeg je om Akash Network te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Akash Network. Dit kan je een goed beeld idee geven of Akash Network gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Akash Network kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Akash Network op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Akash Network verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Akash Network koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Akash Network.

Wil je vandaag Akash Network kopen, kijk dan eerst even naar het Akash Network nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Akash Network, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Akash Network kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Akash Network verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Akash Network een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: