Casper Network verwachting

Rank: #216

Casper Network (CSPR) koers

$0,03 prijs (+2,17%)

Casper Network omrekenen (Casper Network to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$345.742.982$9.768.086+2,17%12.023.927.14312.617.510.150

Casper Network prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,73% +2,30% +2,03% 11,15% 41,25%
USD +0,70% +2,17% +2,64% 9,49% 41,01%
ETH +0,47% +0,84% 2,34% 9,97% 65,54%
Sinds All time high Casper Network Type
Onbekend$1,33proof of stake (pos)

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Casper Network kopen of niet? Is Casper Network een goede investering? En wat is de Casper Network verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Casper Network toekomst en de Casper Network lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Casper Network koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Casper Network prognose en Casper Network analyse maken.

Casper Network ook wel bekend als CSPR heeft op dit moment een koers van $0,03. Inmiddels staat de coin op positie 216 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Casper Network koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Casper Network, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Casper Network al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Casper Network koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Casper Network prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Casper Network kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Casper Network. Op basis van deze informatie kan je zelf een Casper Network koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Casper Network zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Casper Network gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Casper Network kopen? Ga naar Bitvavo

Casper Network in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Casper Network:

  • Huidige prijs: $0,03
  • All time high: $1,33
  • All time low: $0,02
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Casper Network.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Casper Network relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Casper Network en de Casper Network koers verwachting.

Casper Network koers details

Casper Network prijs$0,03Marktkapitaal dominantie0,01%
Markt cap rang216All time high koers$1,33
Circulerend aanbod12.023.927.143All time low koers$0,02
Totaal aanbod12.617.510.150Prijs tegenover all time highdaling van 97,83%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 41,01%
Marktkapitaal$345.742.982Prijsverandering 30 dagendaling van 9,49%

Casper Network koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Casper Network koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Casper Network koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Casper Network.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Casper Network kopen in 2024 - CSPR koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Casper Network is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Casper Network prijs en de koers van Casper Network valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Casper Network voorspelling maken en bepalen of je Casper Network gaat kopen of niet.

Casper Network verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Casper Network koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de CSPR verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Casper Network wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Casper Network verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de CSPR crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Casper Network om een betere inschatting te maken van de toekomst van Casper Network. Als de Casper Network crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Casper Network prijs

Vandaag CSPR kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Casper Network zou moeten kopen of niet? En of Casper Network een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Casper Network. Kijk wel eerst naar de trend van de Casper Network koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Casper Network koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Casper Network kopen?

Of je Casper Network nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Casper Network nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Casper Network te kopen en verkopen.

Vragen over Casper Network

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Casper Network.

Overweeg je om Casper Network te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Casper Network. Dit kan je een goed beeld idee geven of Casper Network gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Casper Network kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Casper Network op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Casper Network verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Casper Network koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Casper Network.

Wil je vandaag Casper Network kopen, kijk dan eerst even naar het Casper Network nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Casper Network, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Casper Network kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Casper Network verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Casper Network een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: