Celsius Network verwachting

Rank: #484

Celsius Network (CEL) koers

$0,20 prijs (+2,74%)

Celsius Network omrekenen (Celsius Network to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$85.224.538$906.198+2,74%423.415.980692.753.440

Celsius Network prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,26% +2,46% 6,54% +9,09% 60,74%
USD 0,27% +2,74% 5,93% +8,96% 59,61%
ETH 0,18% +0,08% 12,43% 22,26% 79,30%
Sinds All time high Celsius Network Type
Onbekend$8,05business services

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Celsius Network kopen of niet? Is Celsius Network een goede investering? En wat is de Celsius Network verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Celsius Network toekomst en de Celsius Network lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Celsius Network koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Celsius Network prognose en Celsius Network analyse maken.

Celsius Network ook wel bekend als CEL heeft op dit moment een koers van $0,20. Inmiddels staat de coin op positie 484 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Celsius Network koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Celsius Network, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Celsius Network al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Celsius Network koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Celsius Network prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Celsius Network kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Celsius Network. Op basis van deze informatie kan je zelf een Celsius Network koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Celsius Network zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Celsius Network gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Celsius Network in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Celsius Network:

  • Huidige prijs: $0,20
  • All time high: $8,05
  • All time low: $0,03
  • Datum ICO: 2018-03-16T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,300

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Celsius Network.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Celsius Network relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Celsius Network en de Celsius Network koers verwachting.

Celsius Network koers details

Celsius Network prijs$0,20Marktkapitaal dominantie0,00%
Markt cap rang484All time high koers$8,05
Circulerend aanbod423.415.980All time low koers$0,03
Totaal aanbod692.753.440Prijs tegenover all time highdaling van 97,50%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 59,61%
Marktkapitaal$85.224.538Prijsverandering 30 dagenstijging van 8,96%

Celsius Network koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Celsius Network koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Celsius Network koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Celsius Network.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Celsius Network kopen in 2024 - CEL koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Celsius Network is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Celsius Network prijs en de koers van Celsius Network valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Celsius Network voorspelling maken en bepalen of je Celsius Network gaat kopen of niet.

Celsius Network verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Celsius Network koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de CEL verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Celsius Network wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Celsius Network verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de CEL crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Celsius Network om een betere inschatting te maken van de toekomst van Celsius Network. Als de Celsius Network crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Celsius Network prijs

Vandaag CEL kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Celsius Network zou moeten kopen of niet? En of Celsius Network een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Celsius Network. Kijk wel eerst naar de trend van de Celsius Network koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Celsius Network koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Celsius Network kopen?

Of je Celsius Network nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Celsius Network nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Celsius Network te kopen en verkopen.

Vragen over Celsius Network

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Celsius Network.

Overweeg je om Celsius Network te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Celsius Network. Dit kan je een goed beeld idee geven of Celsius Network gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Celsius Network kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Celsius Network op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Celsius Network verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Celsius Network koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Celsius Network.

Wil je vandaag Celsius Network kopen, kijk dan eerst even naar het Celsius Network nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Celsius Network, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Celsius Network kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Celsius Network verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Celsius Network een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: