Curve DAO koers verwachting

Curve DAO verwachting

Rank: #89

Curve DAO (CRV) koers

$0,44 prijs (1,48%)

Curve DAO omrekenen (Curve DAO to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$384.189.403$28.205.8581,48%879.830.5312.012.852.715

Curve DAO prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,57% 1,97% +7,09% 5,87% 58,32%
USD 0,39% 1,48% +7,10% 7,18% 55,23%
ETH 0,27% 0,13% +5,75% 5,56% 62,49%
Sinds All time high Curve DAO Type
Onbekend$15,37decentralized exchange (dex)

Curve DAO ook wel bekend als CRV heeft op dit moment een koers van $0,44. Inmiddels staat de coin op positie 89 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Curve DAO koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Curve DAO, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Curve DAO al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Curve DAO koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Curve DAO prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Curve DAO kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Curve DAO. Op basis van deze informatie kan je zelf een Curve DAO koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Curve DAO zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Curve DAO gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Curve DAO in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Curve DAO:

  • Huidige prijs: $0,44
  • All time high: $15,37
  • All time low: $0,33
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Curve DAO.

Curve DAO Statistieken

Curve DAO prijs$0,44Marktkapitaal dominantie0,03%
Markt cap rang89All time high koers$15,37
Circulerend aanbod879.830.531All time low koers$0,33
Totaal aanbod2.012.852.715Prijs tegenover all time highdaling van 97,16%
Maximaal aanbod3.303.030.299Prijsverandering 1 jaardaling van 55,23%
Marktkapitaal$384.189.403Prijsverandering 30 dagendaling van 7,18%

Curve DAO koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Curve DAO koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Curve DAO koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Curve DAO.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $2,32 $4,59 $1,08 $172,6 mln $254,4 mln 87,5 mln 130%

Curve DAO verwachting – De laatste Curve DAO koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Curve DAO ($0,44) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Curve DAO (Curve DAO) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Curve DAO toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $0,44 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Curve DAO korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 7,18% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 55,23% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Curve DAO?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Curve DAO (CRV).

Koersverwachting Curve DAO lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Curve DAO kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Curve DAO op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Curve DAO is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Curve DAO | Een aantal feiten op een rij

Curve DAO staat bekend met de afkorting CRV. De totale supply zal 2.012.852.715 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van CRV neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $384.189.403.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 31,65% gestegen.

De ontwikkelingen van Curve DAO – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Curve DAO  (CRV) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Curve DAO. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:  

Veelgestelde vragen over Curve DAO

Op dit moment zijn er 879.830.531 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Curve DAO gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Curve DAO kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Curve DAO koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Curve DAO koersverwachting opstellen.

 

Je kan Curve DAO kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Curve DAO kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Curve DAO waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Curve DAO en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Curve DAO waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: