Huobi Token

Huobi Token koersDe prijs van Huobi Token

De Huobi token (HT) wordt gebruikt op het gelijknamige crypto exchange Huobi en biedt meerdere voordelen voor handelaars op het platform. Hoewel de token vooral bedoeld is om te gebruiken op de exchange zelf, is HT een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum Blockchain netwerk en kan dus ook opgeslagen worden op elke wallet die ERC-20 ondersteunt. 

De token is sinds de lancering in 2018 op een relatief stabiele manier ongeveer verviervoudigd in waarde. Wat betreft de marktcapitalisatie staat de token op het moment van schrijven op plaats 36. De exchange zelf ondersteunt meer dan 280 crypto’s en met een duizelingwekkend aantal aan trading volumes is Huobi de derde grootste cryptocurrency exchange ter wereld! In dit artikel bespreken we of de Huobi token evenveel kans heeft op succes. 

Wat zijn de voordelen van de Huobi Token?

  • Korting voor traders: Een van de grootste voordelen voor handelaars op het platform is dat je fikse kortingen kan krijgen wanneer je in het bezit bent van Huobi Tokens. Dit werkt momenteel met een maandelijkse fee. De laagste fee die je kan betalen is 120HT per maand voor een trading korting van 10%. De hoogste fee die je kan betalen is 12000HT voor een trading korting van 50%. 
  • Stemrecht: Enkel wanneer je in het bezit bent van voldoende HT kan je mee stemmen en beslissen welke crypto’s gelist zullen worden op de Huobi exchange. De bedragen hiervoor zijn aanzienlijk, maar projecten met een groot kapitaal kunnen hier zeker gebruik van maken. 
  • Early offers: Met HT in je bezit kan je ook snellere toegang krijgen tot speciale Huobi events en je kan HT natuurlijk ook gewoon verhandelen met andere crypto’s. 

Beperkte bruikbaarheid

Een relatief kleine belemmering van HT is dat wanneer je ze opslaat op een andere wallet dan bij Huobi, je geen aanspraak kan maken op de voordelen. De Huobi exchange wil natuurlijk dat je zoveel mogelijk tokens bij hen opslaat, net als Binance dat ook wil bij hun platform. Maar dit getouwtrek over waar de klanten hun crypto’s moeten opslaan lijkt een zinloze strijd. Steeds meer en meer experts raden immers aan om je crypto’s veilig offline op te slaan, zodat deze niet gehackt kunnen worden.

Huobi Token koers verwachting 2021 – 2025

Huobi is nu al een enorm grote exchange en de ambitie is om de allergrootste te worden. Zij voegen ook daad bij het woord en breidden ondertussen al uit over het grootste deel van Zuid-Oost Azie en zelfs Rusland. Ze weten goede akkoorden te sluiten met lokale partners en zetten nu stilaan ook voet aan grond in het Midden-Oosten, Brazilië, Vietnam, het Verenigd Koninkrijk en andere delen van Europa. Het lijkt erop dat Huobi zijn ambities echt gaat waarmaken en nog sterk gaat groeien. De voordelen van de token zullen ongetwijfeld nog veranderen, maar over het algemeen zal de HT waarschijnlijk grotendeels meesurfen met het succes van de exchange. 

Ondanks dat ook hier geldt dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, kunnen we wel kijken welke ontwikkelingen uit het verleden hebben geleid tot deze prijsstijging en welke ontwikkelingen er voor de toekomst gepland staan. Dit kan een inzicht geven in de mogelijke koersverwachting van de Huobi Token voor de komende jaren.

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Huobi Token dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Huobi Token toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Huobi Token kopen of verkopen

Wil je Huobi Token (HT) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester, Litebit.

Beste websites om Huobi Token (HT) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Huobi Token kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Decred zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.