LEO Token verwachting

Rank: #25

LEO Token (LEO) koers

$5,92 prijs (0,21%)

LEO Token omrekenen (LEO Token to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$5.484.172.386$1.601.9290,21%926.413.125985.239.504

LEO Token prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,17% 0,01% +0,45% 1,56% +69,10%
USD 0,18% 0,21% +1,22% +0,73% +69,16%
ETH 0,42% +2,85% +5,03% +5,96% +4,86%
Sinds All time high LEO Token Type
2019-05-20$8,14exchange-based tokens

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze LEO Token kopen of niet? Is LEO Token een goede investering? En wat is de LEO Token verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de LEO Token toekomst en de LEO Token lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De LEO Token koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een LEO Token prognose en LEO Token analyse maken.

LEO Token ook wel bekend als LEO heeft op dit moment een koers van $5,92. Inmiddels staat de coin op positie 25 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste LEO Token koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van LEO Token, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat LEO Token al sinds 2019-05-20 bestaat? Ontdek hier meer over de LEO Token koersverwachting, historische en actuele cijfers over de LEO Token prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je LEO Token kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond LEO Token. Op basis van deze informatie kan je zelf een LEO Token koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van LEO Token zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in LEO Token gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

LEO Token in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over LEO Token:

  • Huidige prijs: $5,92
  • All time high: $8,14
  • All time low: $0,80
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij LEO Token.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm LEO Token relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over LEO Token en de LEO Token koers verwachting.

LEO Token koers details

LEO Token prijs$5,92Marktkapitaal dominantie0,22%
Markt cap rang25All time high koers$8,14
Circulerend aanbod926.413.125All time low koers$0,80
Totaal aanbod985.239.504Prijs tegenover all time highdaling van 27,17%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 69,16%
Marktkapitaal$5.484.172.386Prijsverandering 30 dagenstijging van 0,73%

LEO Token koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische LEO Token koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de LEO Token koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van LEO Token.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

LEO Token kopen in 2024 - LEO koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor LEO Token is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de LEO Token prijs en de koers van LEO Token valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige LEO Token voorspelling maken en bepalen of je LEO Token gaat kopen of niet.

LEO Token verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een LEO Token koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de LEO verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je LEO Token wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De LEO Token verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de LEO crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over LEO Token om een betere inschatting te maken van de toekomst van LEO Token. Als de LEO Token crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de LEO Token prijs

Vandaag LEO kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag LEO Token zou moeten kopen of niet? En of LEO Token een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van LEO Token. Kijk wel eerst naar de trend van de LEO Token koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de LEO Token koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar LEO Token kopen?

Of je LEO Token nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast LEO Token nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om LEO Token te kopen en verkopen.

Vragen over LEO Token

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over LEO Token.

Overweeg je om LEO Token te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over LEO Token. Dit kan je een goed beeld idee geven of LEO Token gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je LEO Token kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat LEO Token op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de LEO Token verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de LEO Token koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van LEO Token.

Wil je vandaag LEO Token kopen, kijk dan eerst even naar het LEO Token nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van LEO Token, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je LEO Token kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de LEO Token verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder LEO Token een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: