Render verwachting

Rank: #41

Render (RNDR) koers

$6,09 prijs (+0,27%)

Render omrekenen (Render to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.371.427.921$117.312.366+0,27%390.859.381532.219.655

Render prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,25% +0,16% 9,36% 30,07% +215,66%
USD 0,26% +0,27% 8,69% 29,07% +208,07%
ETH 0,59% 0,70% 12,90% 20,97% +83,84%
Sinds All time high Render Type
Onbekend$13,53depin

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Render kopen of niet? Is Render een goede investering? En wat is de Render verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Render toekomst en de Render lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Render koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Render prognose en Render analyse maken.

Render ook wel bekend als RNDR heeft op dit moment een koers van $6,09. Inmiddels staat de coin op positie 41 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Render koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Render, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Render al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Render koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Render prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Render kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Render. Op basis van deze informatie kan je zelf een Render koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Render zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Render gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Render kopen? Ga naar Bitvavo

Render in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Render:

  • Huidige prijs: $6,09
  • All time high: $13,53
  • All time low: $0,04
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Render.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Render relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Render en de Render koers verwachting.

Render koers details

Render prijs$6,09Marktkapitaal dominantie0,10%
Markt cap rang41All time high koers$13,53
Circulerend aanbod390.859.381All time low koers$0,04
Totaal aanbod532.219.655Prijs tegenover all time highdaling van 55,06%
Maximaal aanbod532.219.655Prijsverandering 1 jaarstijging van 208,07%
Marktkapitaal$2.371.427.921Prijsverandering 30 dagendaling van 29,07%

Render koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Render koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Render koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Render.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,13 $0,30 $0,07 $0 $0 0 112%
2021 $1,39 $8,80 $0,07 $0 $0 0 253%
2022 $1,31 $5,45 $0,28 $0 $0 0 148%
2023 $1,98 $5,26 $0,40 $0 $0 0 118%

Render kopen in 2024 - RNDR koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Render is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Render prijs en de koers van Render valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Render voorspelling maken en bepalen of je Render gaat kopen of niet.

Render verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Render koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de RNDR verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Render wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Render verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de RNDR crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Render om een betere inschatting te maken van de toekomst van Render. Als de Render crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Render prijs

Vandaag RNDR kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Render zou moeten kopen of niet? En of Render een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Render. Kijk wel eerst naar de trend van de Render koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Render koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Render kopen?

Of je Render nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Render nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Render te kopen en verkopen.

Vragen over Render

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Render.

Overweeg je om Render te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Render. Dit kan je een goed beeld idee geven of Render gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Render kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Render op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Render verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Render koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Render.

Wil je vandaag Render kopen, kijk dan eerst even naar het Render nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Render, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Render kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Render verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Render een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: