Arbitrum verwachting

Rank: #45

Arbitrum (ARB) koers

$0,70 prijs (+0,44%)

Arbitrum omrekenen (Arbitrum to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$2.261.109.419$164.689.338+0,44%3.231.588.11610.000.000.000

Arbitrum prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,27% +0,19% +9,52% 26,39% 36,39%
USD 0,27% +0,44% +10,34% 25,57% 37,81%
ETH 0,11% 1,55% +5,05% 17,58% 62,98%
Sinds All time high Arbitrum Type
Onbekend$2,39rollup

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Arbitrum kopen of niet? Is Arbitrum een goede investering? En wat is de Arbitrum verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Arbitrum toekomst en de Arbitrum lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Arbitrum koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Arbitrum prognose en Arbitrum analyse maken.

Arbitrum ook wel bekend als ARB heeft op dit moment een koers van $0,70. Inmiddels staat de coin op positie 45 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Arbitrum koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Arbitrum, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Arbitrum al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Arbitrum koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Arbitrum prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Arbitrum kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Arbitrum. Op basis van deze informatie kan je zelf een Arbitrum koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Arbitrum zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Arbitrum gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Arbitrum kopen? Ga naar Bitvavo

Arbitrum in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Arbitrum:

  • Huidige prijs: $0,70
  • All time high: $2,39
  • All time low: $0,58
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Arbitrum.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Arbitrum relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Arbitrum en de Arbitrum koers verwachting.

Arbitrum koers details

Arbitrum prijs$0,70Marktkapitaal dominantie0,10%
Markt cap rang45All time high koers$2,39
Circulerend aanbod3.231.588.116All time low koers$0,58
Totaal aanbod10.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 70,71%
Maximaal aanbod10.000.000.000Prijsverandering 1 jaardaling van 37,81%
Marktkapitaal$2.261.109.419Prijsverandering 30 dagendaling van 25,57%

Arbitrum koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Arbitrum koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Arbitrum koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Arbitrum.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2023 $1,05 $1,67 $0,74 $0 $0 0 56%

Arbitrum kopen in 2024 - ARB koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Arbitrum is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Arbitrum prijs en de koers van Arbitrum valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Arbitrum voorspelling maken en bepalen of je Arbitrum gaat kopen of niet.

Arbitrum verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Arbitrum koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de ARB verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Arbitrum wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Arbitrum verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de ARB crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Arbitrum om een betere inschatting te maken van de toekomst van Arbitrum. Als de Arbitrum crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Arbitrum prijs

Vandaag ARB kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Arbitrum zou moeten kopen of niet? En of Arbitrum een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Arbitrum. Kijk wel eerst naar de trend van de Arbitrum koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Arbitrum koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Arbitrum kopen?

Of je Arbitrum nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Arbitrum nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Arbitrum te kopen en verkopen.

Vragen over Arbitrum

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Arbitrum.

Overweeg je om Arbitrum te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Arbitrum. Dit kan je een goed beeld idee geven of Arbitrum gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Arbitrum kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Arbitrum op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Arbitrum verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Arbitrum koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Arbitrum.

Wil je vandaag Arbitrum kopen, kijk dan eerst even naar het Arbitrum nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Arbitrum, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Arbitrum kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Arbitrum verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Arbitrum een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: