Bitcoin Gold verwachting

Rank: #99

Bitcoin Gold (BTG) koers

$29,23 prijs (daling van 1,12%)

Bitcoin Gold omrekenen (Bitcoin Gold to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$512.060.876$8.992.630daling van 1,12%17.513.92421.000.000

Bitcoin Gold prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12%
USD daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12%
ETH daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12% daling van 1,12%
Sinds All time high Bitcoin Gold Type
Onbekend$456,25cryptocurrency

Bitcoin Gold ook wel bekend als BTG heeft op dit moment een koers van $29,23. Inmiddels staat de coin op positie 99 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Bitcoin Gold koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Bitcoin Gold, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Binance

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin Gold al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin Gold koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin Gold prijs, verwachtingen voor 2022, 2025 en nog meer.  

Wil je Bitcoin Gold kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Bitcoin Gold. Op basis van deze informatie kan je zelf een Bitcoin Gold koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Bitcoin Gold zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Bitcoin Gold gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Bitcoin Gold in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Bitcoin Gold:

  • Huidige prijs: $29,23
  • All time high: $456,25
  • All time low: $4,25
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

 

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Bitcoin Gold.

Bitcoin Gold Statistieken

Bitcoin Gold prijs$29,23Marktkapitaal dominantie0,05%
Markt cap rang99All time high koers$456,25
Circulerend aanbod17.513.924All time low koers$4,25
Totaal aanbod21.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 93,59%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 1,12%
Marktkapitaal$512.060.876Prijsverandering 30 dagendaling van 1,12%

Bitcoin Gold koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Bitcoin Gold koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Bitcoin Gold koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Bitcoin Gold.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Bitcoin Gold verwachting – De laatste Bitcoin Gold koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Bitcoin Gold ($29,23) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Binance tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Bitcoin Gold (Bitcoin Gold) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Bitcoin Gold toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $29,23 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Bitcoin Gold korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 1,12% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 1,12% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Bitcoin Gold?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Bitcoin Gold (BTG).

Koersverwachting Bitcoin Gold lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Bitcoin Gold kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Bitcoin Gold op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Bitcoin Gold is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Bitcoin Gold | Een aantal feiten op een rij

Bitcoin Gold staat bekend met de afkorting BTG. De totale supply zal 21.000.000 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van BTG neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $512.060.876.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 587,06% gestegen.

De ontwikkelingen van Bitcoin Gold – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Bitcoin Gold  (BTG) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Bitcoin Gold. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:  

Veelgestelde vragen over Bitcoin Gold

Op dit moment zijn er 17.513.924 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Bitcoin Gold gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Bitcoin Gold kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Bitcoin Gold koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Bitcoin Gold koersverwachting opstellen.

 

Je kan Bitcoin Gold kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Bitcoin Gold kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Bitcoin Gold waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Bitcoin Gold en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Bitcoin Gold waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: