Synthetix Network verwachting

Rank: #70

Synthetix Network (SNX) koers

$4,00 prijs (1,83%)

Synthetix Network omrekenen (Synthetix Network to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.309.617.639$65.484.2781,83%327.769.196328.193.104

Synthetix Network prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,67% 2,04% +4,57% +22,64% +48,24%
USD 0,59% 1,83% +5,43% +22,58% +52,77%
ETH 0,07% 5,74% 4,03% 12,87% 22,37%
Sinds All time high Synthetix Network Type
2018-03-11$28,53dwf labs portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Synthetix Network kopen of niet? Is Synthetix Network een goede investering? En wat is de Synthetix Network verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Synthetix Network toekomst en de Synthetix Network lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Synthetix Network koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Synthetix Network prognose en Synthetix Network analyse maken.

Synthetix Network ook wel bekend als SNX heeft op dit moment een koers van $4,00. Inmiddels staat de coin op positie 70 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Synthetix Network koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Synthetix Network, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Synthetix Network al sinds 2018-03-11 bestaat? Ontdek hier meer over de Synthetix Network koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Synthetix Network prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Synthetix Network kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Synthetix Network. Op basis van deze informatie kan je zelf een Synthetix Network koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Synthetix Network zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Synthetix Network gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Synthetix Network kopen? Ga naar Bitvavo

Synthetix Network in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Synthetix Network:

  • Huidige prijs: $4,00
  • All time high: $28,53
  • All time low: $0,03
  • Datum ICO: 2018-02-28T00:00:00.000Z
  • Prijs per coin bij ICO: 0,500

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Synthetix Network.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Synthetix Network relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Synthetix Network en de Synthetix Network koers verwachting.

Synthetix Network koers details

Synthetix Network prijs$4,00Marktkapitaal dominantie0,06%
Markt cap rang70All time high koers$28,53
Circulerend aanbod327.769.196All time low koers$0,03
Totaal aanbod328.193.104Prijs tegenover all time highdaling van 86,00%
Maximaal aanbod328.193.104Prijsverandering 1 jaarstijging van 52,77%
Marktkapitaal$1.309.617.639Prijsverandering 30 dagenstijging van 22,58%

Synthetix Network koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Synthetix Network koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Synthetix Network koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Synthetix Network.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Synthetix Network kopen in 2024 - SNX koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Synthetix Network is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Synthetix Network prijs en de koers van Synthetix Network valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Synthetix Network voorspelling maken en bepalen of je Synthetix Network gaat kopen of niet.

Synthetix Network verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Synthetix Network koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de SNX verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Synthetix Network wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Synthetix Network verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de SNX crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Synthetix Network om een betere inschatting te maken van de toekomst van Synthetix Network. Als de Synthetix Network crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Synthetix Network prijs

Vandaag SNX kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Synthetix Network zou moeten kopen of niet? En of Synthetix Network een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Synthetix Network. Kijk wel eerst naar de trend van de Synthetix Network koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Synthetix Network koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Synthetix Network kopen?

Of je Synthetix Network nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Synthetix Network nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Synthetix Network te kopen en verkopen.

Vragen over Synthetix Network

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Synthetix Network.

Overweeg je om Synthetix Network te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Synthetix Network. Dit kan je een goed beeld idee geven of Synthetix Network gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Synthetix Network kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Synthetix Network op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Synthetix Network verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Synthetix Network koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Synthetix Network.

Wil je vandaag Synthetix Network kopen, kijk dan eerst even naar het Synthetix Network nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Synthetix Network, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Synthetix Network kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Synthetix Network verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Synthetix Network een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: