Willem Middelkoop: Bitcoin gaat naar $100.000,-

In ‘Cryptocast’, een podcast die te horen is op BNR, was Willem Middelkoop recent te gast. In de cryptoshow wordt het laatste bitcoin en crypto nieuws besproken. Daarna wordt de wekelijkse gast aan de tand gevoeld over de laatste ontwikkelingen. Ook wordt crypto staken op Binance hier besproken.

We praten over de economische waarde van Bitcoin. Niet zozeer over de prijs, dat is speculatieve waarde, maar de potentiële rol van Bitcoin als digitaal goud. Mochten we straks inderdaad te maken krijgen met de ingrijpende monetaire reset, die Willem voorspelde in zijn boek The Big Reset, wat is dan de rol van Bitcoin. We bespreken een aantal verschillende crash scenario’s en mogelijke massa-adoptie van Bitcoin.

bitcoin 100.000

5% van portfolio in cryptocurrency

Willem Middelkoop, die natuurlijk bekend staat als goldbug, vertelt dat hij inmiddels 5% van zijn beleggingsportfolio heeft ingeruimd voor bitcoin. Hij gelooft dat de cryptocurrencies nu echt op de kaart zijn gezet na de laaste hausse eind 2017.

Er zijn veel financiële instellingen die gaan investeren als er duidelijkheid komt vanuit overheden omtrent de reguleringen. Dan wordt crypto een serieuze nieuwe asset class. Als er maar een paar % van het fiat geld gaat verschuiven naar de cryptowereld, zal dat de crypto’s tot enorme hoogte stuwen.’

Willem Middelkoop: ‘Bitcoin naar $100.000,-‘

willem middelkoopTevens laat Middelkoop weten dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin naar $100.000 gaat stijgen. Willem ziet bitcoin niet alleen technisch, maar ook fundamenteel naar $100.000,- per bitcoin gaan. ‘Daarom wil ik rond de 4000 á 5000 Bitcoin kopen en rond 3000 koop ik nog veel meer.‘ Meer voorspellingen van Willem Middelkoop over bitcoin, goud en crypto zijn hier te beluisteren in de podcast.

Meerdere partijen verwachten $100.000  of meer

Willem Middelkoop krijgt bijval van andere partijen met zijn voorspelling omtrent de prijs van bitcoin. Zo denkt Kay Van-Petersen, analist bij Saxo Bank, dat de waarde van Bitcoin in 2018 nog naar $100.000 kan gaan stijgen. Dat is wel heel positief gedacht, daar de prijs op moment van schrijven rond de $6.600,- noteert. Ook de Satis Group verwacht fors hogere koersen. Uit een recent rapport (hier te zien via Bloomberg) blijkt dat ze de prijs van bitcoin binnen 5 jaar op $96.000,- ramen. De totale crypto market cap zal volgens het crypto adviesbureau toenemen tot 3,6 biljoen dollar in 2028.

Andere in populariteit stijgende investeringen om te doen zijn:

5 reacties

  1. Ik heb Willem altijd heel hoog zitten. Ik vind het goed dat hij altijd kritisch en scherp blijft t.o.v. de status quo. Ook weer met z’n nieuwe boek en presentaties , goed werk! Natuurlijk de 5000 dollar voor goud staan nog niet op de borden maar dat is ook een kwestie van tijd en geduld. Dat Willem nu ook warm wordt voor Bitcoin is leuk om te lezen ! Zal het interview eens gaan luisteren,want ben wel benieuwd wat hij nog meer te zeggen heeft!

    1. Willem Middelkoop zijn werk is een mening hebben, een zijn vakgebied waren edelmetalen en dat is geen succes geworden en nu dus een mening over Bitcoin.
      Dus Willem Middelkoop heeft een mening over bitcoin……. en…!! wat nu dan toch ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: